ONS VERHAAL


 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een nieuwe matras

Filip is de zoon van een derde-generatie-matrassenfabrikant. Na enkele jaren werken als aankoopverantwoordelijke in het buitenland keert hij in 2004 terug naar België. Hij trouwt er met Stephanie, en koopt er een huis. Dat is de start van de zoektocht naar een nieuwe matras.

Ze snuisteren in alle reclamefolders op zoek naar de beste deal. Wat blijkt in de winkels? De reclameaanbiedingen liggen vaak helemaal achteraan – uit het zicht van iedere klant. En de verkoper prijst al snel de duurdere matrassen aan. Maar zijn die ook beter? Een moeilijke keuze! Want u wilt een matras die minstens tien jaar meegaat.

Conclusie van Filip na zijn bezoek aan twintig winkels?

1. U krijgt onvoldoende informatie over de samenstelling van de matrassen. En bent dus afhankelijk van de verkoper én zijn verkooptechnieken.

2. Sommige matrasproducenten maken prijsafspraken – met hogere prijzen tot gevolg. Omdat er geen concurrentie is bínnen hetzelfde matrassenmerk.

3. Een aankoop vaak definitief.

4. Winkels lokken u met lage prijzen. Maar daar krijgt u alleen de duurdere exemplaren te zien.

5. U kunt de matras niet testen.

6. Bent u niet tevreden over uw matras? Dan bieden weinig winkels een oplossing aan – tenzij u ervoor betaalt.

Zalige nachtrust voor iedereen

In 2004 start Filip zijn eigen bedrijf: swiss-matras.be. Om de lokale Belgische productie extra aandacht te geven, krijgt de site in 2015 een nieuwe naam: Leeva.be.   Ook starten we een webshop voor elektrische relaxzetels, nl. swiss-relax.be

Iedereen een zalige nachtrust schenken: dat is de missie van Leeva.be. Reken dus op een oerdegelijke matras die zacht is voor uw lichaam én uw portemonnee. Ook leggen we u graag in de watten met een eersteklas dienstverlening.

Uw voordelen?

1. U krijgt eerlijke en volledige informatie via de website.

2. U krijgt de beste kwaliteit, want we ontwerpen en produceren alles zelf.

3. U profiteert van scherpe prijzen omdat we onze beheerkosten bewust laag houden.

4. Gratis 100 dagen proefslapen als een verzekering tegen een miskoop.  

De klant staat centraal. Dus belt u bij vragen rechtstreeks naar de zaakvoerder (0488/862.179). En bent u niet tevreden? Dan nemen we uw matras terug – gratis.

Leeva traagschuim matras met 100d proefslapen. 

bekijk onze matras